Львів’янин залишив без газу сотні людей

Новини 23 Жовтня, 2020 1 021

Скриншот ФБ/АТ "Львівгаз"

Чоловік під’єднав трубу з водою до газової мережі

У Львові 22 жовтня  на вулиці Й. Сліпого один з її жителів вирішив зекономити та не викликати майстрів для встановлення газового обладнання, а спробував зробити це самостійно. Результат – труба з водою під’єднана до газової мережі, пошкоджено газові пристрої, сотні людей залишились без газу.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє АТ «Львівгаз» у ФБ.

«Аварійна бригада АТ «Львівгаз» відреагувала миттєво. Наші працівники виїхали на місце події, перекрили газ, локалізували проблему та провели детальний інструктаж щодо користування газовим приладами.  А ми наголошуємо, що ремонтні роботи газових приладів може проводити лише кваліфікований спеціаліст. Самовільне підключення газового обладнання може загрожувати життю та здоров’ю вашому та інших людей», – зазначається у повідомленні.

Горе-майстер залишив мешканців двох вулиць – Карпатської та Й. Сліпого – без газу.Вчора на вулиці Й. Сліпого один з її жителів вирішив зекономити та не викликати майстрів для встановлення газового обладнання, а спробував зробити це самостійно. Результат – труба з водою під’єднана до газової мережі, пошкоджено газові пристрої, сотні людей залишились без газу.Аварійна бригада АТ «Львівгаз» відреагувала миттєво. Наші працівники виїхали на місце події, перекрили газ, локалізували проблему та провели детальний інструктаж щодо користування газовим приладами. А ми наголошуємо, що ремонтні роботи газових приладів може проводити лише кваліфікований спеціаліст. Самовільне підключення газового обладнання може загрожувати життю та здоров’ю вашому та інших людей!

Опубліковано АТ "Львівгаз" Пʼятниця, 23 жовтня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,