Львів’янин з COVID-19 відправив на самоізоляцію трьох медиків з Борислава

Новини 22 Квітня, 2020 669

Фото: ФБ/Igor Bernyk

У  жителя Львова, який перебував в інфекційному відділенні Бориславської ЦМЛ,  виявився позитивний ПЛР-тест. Згідно з рекомендацією епідеміолога Дрогобицького лабораторного центру, у трьох медичних працівників інфекційного відділення, які були контактними особами, взято аналіз на COVID-19 та відправлено на самоізоляцію.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ міський голова Борислава Ігор Яворський.

«В ніч з 16 на 17 квітня до інфекційного відділення Бориславської ЦМЛ був доставлений пацієнт із скаргою на задуху (мешканець міста Львова, приїхав до родини у місто Дрогобич на Великодні свята). Після огляду медиками він був невідкладно скерований у Львівський регіональний фтизіопульмонологічний центр. Відповідно до інструктивних вимог, огляд було здійснено із застосуванням засобів індивідуального захисту.

Сьогодні зранку ми отримали інформацію від ЦМЛ щодо позитивного ПЛР-тесту цього пацієнта на COVID-19. Згідно з рекомендацією епідеміолога Дрогобицького лабораторного центру, у трьох медичних працівників інфекційного відділення, які були контактними особами, взято аналіз на COVID-19 та відправлено на самоізоляцію», – повідомив мер Борислава.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,