Львів’янин отримав “срібло” на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств (ВІДЕО)

Новини 30 Квітня, 2021 174

Львів'янин отримав "срібло" на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств

Львів’янин Руслан Телібаєв потрапив до трійки лідерів на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств. Таким чином, борець є першим спортсменом зі Львівщини, якому вдалося здобути звання майстра спорту в ММА.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

Руслан Телібаєв займається різними видами єдиноборства вже сім років. До того, ще в дитинстві, він навчався боксу.

“Дуже велика перерва була між тими видами спорту. В шістнадцять років вирішив зайнятись чимось і пішов в зал змішаних єдиноборств”, — каже Руслан Телібаєв.

Тренує Руслана Олег Грицюк, який також є президентом Федерації зі змішаних єдиноборств Львівщини.

“Талановитих тут мало. Талановиті швидко пропадають. Вони швидко приходять, показують результат, виграють легенький чемпіонат і їм вистачає. Втримати таланта дуже важко. Щодо Руслана, то одразу був помітний певний стрижень. Виникало лише питання, наскільки вистачить у нього терпіння”,— каже тренер.

Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств відбувався у Харкові.

“Чемпіонат України — це один з найголовніших стартів. Це відбір на чемпіонат світу та Європи. Рівень чемпіонату завжди високий. Туди приїжджають кращі з кращих зі всіх областей і показують, що вони вміють”, — додає Олег Грицюк.

У своїй ваговій категорії львів’янин Телібаєв дійшов до фіналу, де зустрівся із київським спортсменом Артемом Мелкомяном. За рішенням суддів перемогу у поєдинку здобув киянин.

“Судді вирішили віддати перемогу моєму супернику. Бо він був більш активний в боротьбі, більше контролював позиції. Суперник більше боровся. Я хотів контролювати бій в стійці, він більше контролював позиції”, — каже Руслан Телібаєв.

За результатами поєдинку спортсмену присвоїли титул майстра зі змішаних єдиноборств.

Коментарі

Позначки: ,