Львів‘янин 15 разів «мінував» відділення поліції у Запоріжжі

Новини 14 Червня, 2019 111

Ілюстрація: Еспресо.TV

Поліцейськими встановлено жителя Львова, який 15 разів «мінував» одне й те саме відділення поліції Запоріжжя.

Як повідомили у ГУ Національної поліції у Запорізькій області, співробітниками Хортицького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області у Львові затримано місцевого жителя, який 15 разів повідомляв про «мінування» територіального відділення запорізької поліції. Відповідно до рішення суду підозрюваного заарештовано.

Як зазначається, 17 травня до Хортицького відділення поліції Дніпровського відділу ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що поблизу відділення поліції стоїть автівка з вибухівкою.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехніки та кінологи. Під час ретельної перевірки будівлі та прилеглої території ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Співробітники кримінальної поліції провели комплекс слідчо-оперативних заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний мешканець Львова.

Також правоохоронці встановили, що чоловік, відрекомендовувався мешканцем одного з будинків у Хортицькому районі. Телефонував на спецлінію «102» та повідомляв про «замінування» Хортицького відділення поліції. Наразі слідчими доведена причетність фігуранта до вчинення близько 15 неправдивих повідомлень.

В ході відпрацювання оперативної інформації, поліцейські у Львові затримали зловмисника та доставили його до Запоріжжя.

Фото: НПУ

12 червня останньому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Хортицьким районним судом Запоріжжя чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Триває досудове розслідування кримінальних проваджень за ознаками ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

 

Коментарі

Позначки: , , ,