Львів’яни за місяць купили нових авто на 8 мільйонів доларів

Новини 16 Вересня, 2020 541

Львів’яни за місяць купили нових авто на 8 мільйонів доларів

У серпні у Львові та області зареєстрували 260 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні склала 8 мільйонів доларів.

Серед марок лідером продажів став французький бренд Renault. У Львові зареєстрували 55 автомобілів цієї марки на суму 900 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Toyota і Volkswagen, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був кросовер Renault Duster. Крім нього були популярними Renault Logan і Renault Sandero.

Серед усіх зареєстрованих авто 72% склали кросовери. Понад 40% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 2 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тисяч нових машин. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 мільйонів доларів США. Серед цих авто – 5 тисяч кросоверів, що складає майже 75% від загального обсягу авторинку. Українці купували і машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів  Porsche Taycan

Нагадаємо, у липні у Львові та області зареєстрували 350 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні тоді склала 11 мільйонів доларів.

Коментарі

Позначки: ,