Львів’яни вимагають демонтувати багаторічну “шпаківню” в історичному центрі міста (ФОТО)

Новини 12 Вересня, 2020 4 156

Фото: Leon Shvarts‎/ Гаряча лінія міста Львова

Городяни скаржаться, що влада міста не вживає заходів щодо збереження історичних будівель і “закриває очі” на незаконні конструкції

У Львові городяни вимагають демонтувати конструкцію  балкону, яка багато років спотворює фасад будинку в історичному ареалі міста. 

Як пише “Четверта студія”, про це йдеться у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ.

“Прошу демонтувати засклену конструкцію балкону, яка спотворює фасад будівлі в історичному ареалі міста, а також закриває частину декоративної ліпнини (м.Львів, вул. Князя Романа, 11)”, – зазначається у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” Leon Shvarts, який оприлюднив світлини з місця події.

У коментарях до звернення, городяни наголошують, що дана конструкція балкону спотворює обличчя міста вже  “зо два десятки років”, а також зазначається, що “влада не може не знати про цю конструкцію, оскільки чиновники мало чи не щодня проїжджають біля неї”. Також, у коментарях львів’яни закликають владу міста припинити хаотичну забудову у Львові і “навести лад” з незаконними конструкціями та надбудовами, зокрема,  і в історичному центрі міста.

 

Коментарі

Позначки: , ,