Львів’яни розповіли, чому не голосуватимуть за Садового

Новини 17 Вересня, 2020 6 024

Фото: ФБ/Тетяна Овчаренко

Мер Львова лицемірно зустрічає Зеленського

На львівській Ратуші до приїзду Президента України Володимира Зеленського вивішали банер з написом: “Досить компромісів з ворогом”.

Як пише “Четверта студія”, у соцмережах городяни обурюються “лицемірством” міського голови Львова Андрія Садового, “який ніколи за сім років війни не висловлював свою чітку позицію щодо агресії Росії проти України”.

“Так виглядає лицемірство та фарисейство Садового. Так львівський мер показує «позицію» до приїзду Зеленського сьогодні у Львів. Для моїх друзів не зі Львова і зі Львова: Садовий ніколи не був на Майдані і до останнього сидів в кущах, Садовий ніколи за сім років війни не висловлював свою чітку позицію щодо агресії Росії проти України. Бо все в нього добре з російськими друзями складається….давно вже все гарно склалося”, – зазначила у дописі на своїй сторінці у ФБ помічник народного депутата України  Тетяна Овчаренко, яка оприлюднила світлини з місця події.

Також у соцмережах городяни оприлюднюють свою позицію щодо “ігнору львів’ян” міським головою Львова.

“Це не політичний пост. Життєвий. Такий, що базується на логіці причинно-наслідкового зв’язку. Андрій Садовий, я не буду за Вас голосувати. І моя сім’я не буде. І багато моїх друзів також не будуть. Це через Ваш ігнор, коли ми усі просили звільнити з посад своїх урбаністів. Те, у що перетворили місто ці аматори, те, скільки коштів вони пустили на вітер, те через що ми повинні щодня змінювати плани завдяки безглуздим амбіціям непрофесіоналів- це наслідок Вашого ігнору львів’янам. Тепер отримуйте “мінус” в рейтингу… От є в Вашій команді фахівці. До прикладу Галина Слічна, Зоряна Довганик, Андрій Москаленко, Khrystyna Protsak. От цих людей багато, хто з нас не хоче втратити. Але саме через Вас це може статись. Тримайтеся за своїх Білих та Шмідтів. Вони того варті”, – написала на своїй сторінці у ФБ журналіст Євгенія Полікарпова.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,