Львів’янка Софія Прийма стала срібною призеркою чемпіонату України з триатлону

Новини 10 Липня, 2020 473

Софія Прийма

Вихованка Львівської школи вищої спортивної майстерності, сержант Збройних Сил України Софія Прийма виборола срібло чемпіонату України на спринтерській дистанції серед жінок. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія.

Змагання відбулись цими днями на Київщині. Спортсменка з Львівщини поступилась у підсумку лише на 17 секунд лідерці збірної України, титулованій представниці Житомира – Юлії Єлістратовій.

За крок до п’єдесталу завершила змагання ще одна львів’янка Марина Кирик, вихованка львівської ШВСМ та спортсменка ФСТ “Динамо”, яка у підсумку посіла 4 місце.

Серед юніорів став переможцем Василь Винницький, представник ШВСМ та ЗСУ. У боротьбі за нагороди чемпіонату спортсмени долали дистанцію у 750 метрів плавання, 20 км велосегменту та 5 км бігу.

Також слід зазначити, що львівські спортсмени Василь Винницький та Марина Кирик за результатами змагань виконали норматив “майстра спорту України з триатлону”.

Слідом за чемпіонатом на спринтерській дистанції відбувся і чемпіонат України з триатлону в дисципліні акватлон, дистанція якого передбачала 1 км плавання та 5 км бігу.

Серед жінок Софія Прийма також увійшла до топ лідерів чемпіонату, посівши у підсумку 2 місце, знову поступившись на лічені секунди Юлії Єлістратовій. На 5-му місці опинилася львів’янка Марина Кирик. Львів’янин Василь Винницький увійшов до трійки призерів, посівши 3 місце в категорії юніори. Також зазначимо, що за результатами чемпіонату України з акватлону Софія Прийма стала переможницею серед категорії молодь U-23.

Коментарі

Позначки: