Львів’янка пожертвувала 60 тисяч доларів США на українську армію

Новини 22 Грудня, 2020 2 924

Фото ілюстративне. Джерело: ФБ/Сергій Притула

Жінка попросила зберегти анонімність та заборонила виставляти її світлину у соцмережі

Львів’янка пожертвувала 60 тисяч доларів на українську армію. За словами волонтера та телеведучого Сергія Притули, дана сума є найбільшою, яку він отримував за всі роки війни.

Як пише «Четверта студія», про це Сергій Притула  написав на своїй сторінці у Facebook.

Притула розповів, що особисто зустрівся із жінкою. Пані Наталія виявилася скромною та цікавою співрозмовницею. Вона випитувала про те, чого не вистачає українським військовим та просила скерувати гроші на найбільші потреби армії.

Сергія Притула також зазначив, що жінка попросила зберегти анонімність та заборонила виставляти її світлину у соцмережі.

«З пані Наталею ми зустрілись не одразу. Спочатку була довга переписка. Ми шукали дати і «вікна» зручні для обох, в наші плани втручались форс-мажори, потім в мене почалась передвиборча кампанія, на неї наклались зйомки, які мусів в обов’язковому порядку відпрацювати до виборів.

Але пані Наталя була дуже наполегливою і, зрештою, в один чудовий день приїхала на знімальний майданчик.

Запросив гостю у гримерку, кава-чай. Редактори почекають. Пані Наталя виявилась скромною та цікавою співрозмовницею. Про вік говорити не прийнято, але, підозрюю, трохи молодша за мою маму. Львів’янка, яка вже достатньо довго живе у столиці. Трохи розказала про себе, багато випитувала про потреби військових.

Під кінець розмови пані Наталя попросила скерувати її пожертву на якісь корисні придбання. Можливо, на потреби снайперів. Після цього вийняла з сумочки і поставила на стіл 60 000$.

Ні, я не помилився ні у кількості нулів, ні у валюті. 60 000$ !

Це не просто найбільша пожертва, яку я, як волонтер, отримував за всі роки війни від жертводавців. Це не просто пожертва еквівалентна 30% від усіх коштів, які мною було зібрано за 11 місяців цього року.

Це ще й найкраща відповідь усім тим, хто ретранслює наративи російської пропаганди про те, що українці втомились від війни!

Я переконаний, що за подібним вчинком стоїть якась історія. Але я не мав жодного морального права лізти людині в душу і докопуватись, що це за історія.

Я тільки ще раз перепитав тремтячим голосом, чи пані робить цей вчинок свідомо. Бо це шалено величезні гроші, які могли б забезпечити безбідне життя на роки вперед.

Пані Наталя посміхнулась, радше очима, ніж устами, і сказала, що це її свідомий і бажаний вклад у боротьбу з ворогом, і що вона щаслива, що може в такий спосіб підсилити нашу Армію.

Ви, пані Наталю, заслуговуєте на набагато більше, аніж моя подяка чи подяка від армійців. Я думаю, що після цього допису не одна людина Вам і подякує, і згадає про Вас у щирій молитві!

Я збережу те фото, яке ми зробили на згадку про зустріч і яке Ви заборонили виставляти у цьому дописі! Хоч я й вважаю, що країна має знати своїх героїв у обличчя. Але Ваша скромність заслуговує поваги!

Ми мали з Вами потім довгі переписки. Я підключав до виконання Вашого замовлення купу фахівців та інструкторів. Ми відійшли від початкового плану витратити ці кошти на снайпінг і скерували їх у не менш ефективну царину. Яка дозволить зберегти багато життів українських воїнів!

Завдяки Вам нашим ворогам буде прилітати з нічного неба так, що українська земля буде дрижати і горіти у них під ногами! Десь так, як зображено на відео, яке люб’язно змонтували наші захисники, спеціально, щоб візуалізувати кінцевий результат Вашої пожертви. До Вашої допомоги я з величезним задоволенням додам із тих коштів, які є у моїй волонтерській скарбничці, ще 644 560 гривень. І таким чином ми доведемо кількість апаратів, які нестимуть «вітальні листівочки від українського народу» до 7 одиниць! А це вже рій! І він буде для ворогів великим сюрпризом! Великим і вкрай неприємним!»,- зазначає у своєму дописі Сергій Притула.

 

 

Я, власне, за що так люблю своїх підписників…
А за те, що вчора ви прочитали мій допис про пані Наталю, пройнялись,…

Опубликовано Сергій Притулой Понедельник, 21 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , ,