Львів‘ян закликають прийти на пікет проти політичних репресій

Новини 28 Листопада, 2019 445

Ілюстрація: ФБ/ГО Справа громад Львів

О 16.00 розпочнеться пікет під регіональним представництвом ДБР у Львові

У Львові сьогодні відбудеться протестна акція проти політичних репресій.

Про це пише “Четверта студія”.

Як повідомили організатори, пікет буде проходити біля регіонального представництва ДБР у Львові.

«45 років тому від рук НКВД загинула дисидентка Алла Горська, одна з тисячі тих, хто боровся за свободу. Цих катів уже немає, але їх діло живе. Сьогодні в Україні правоохоронні органи використовуються для політичних репресій проти тих, хто готовий відстоювати незалежність. На замовлення реваншистів заведено кримінальні справи проти бойових офіцерів, які відроджують боєздатність армії, проти політиків і громадських діячів, які публічно виступають проти зради державних інтересів.

А нині вдосвіта в кращих традиціях НКВС було проведено обшук з маски-шоу в Марусі Звіробій, з порушенням усіх процесуальних норм і прав на захист.

Вони знущаються з тих, хто захищав нас і нашу землю. Вони поводять себе так, як вели себе радянські кати українського народу.

Сьогодні порушили закон проти Марусі, завтра вони будуть у вас вдома, шукати зачіпок, щоби закрити вас і закрити ваш рот.

Змовчимо сьогодні, — завтра нас захищати буде нікому.

Виходьте і скажіть — ні політичним репресіям!

Сьогодні, о 16.00 пікет під регіональним представництвом ДБР у Львові.  вул. Максима Кривоноса, 6», – повідомляють організатори.

Як зазначила у  дописі на своїй сторінці у ФБ народний депутат України Софія Федина, «товариство, треба вийти і сказати своє слово! Бо завтра кожен з нас може стати наступним!».

Коментарі

Позначки: , , ,