Львів’ян закликають долучитися до акції з вимогою відставки Авакова

Новини 27 Лютого, 2020 3 663

Ілюстрація: ФБ

У місті пройде кубова хода ‘Ave Avakoff’

У Львові 1 березня пройде кубова хода з вимогою відставки “вічно тимчасового міністра” Арсена Авакова.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на організаторів – львiвський осередок “Демократичної Сокири”, акція стартує 1 березня на проспекті Свободи у Львові.

“На зв’язку львiвський осередок “Демократичної Сокири”. Усi пам’ятають цi нескiнченнi ходи та процесiї по Львову? Взимку вони припинились, тому ми вирiшили вiдкрити сезон. I не звичайною там ходою, а КУБОВОЮ ходою, ще й во славу Арсена Борисовича.

Що то ми пристали до Авакова? Ну дивiться, 29 лютого спливає “випробувальний термiн” вiчно тимчасового мiнiстра. Чи став Аваков за цей час кращим мiнiстром? Звiсно ж, нi. Згадайте ж тiльки справу Шеремета (уже справу Рiфмастера) та вбивство Кирила Тлявова. I само собою ми за Арсена Борисовича з дитинства.

Випробувальний термiн минає, а вiдставкою мiнiстра МВС й не пахне. Аваков бiгає по каналах, презентує скафандри та показує свою важливiсть та потрiбнiсть. Але Українi не потрiбний чорт у Кабмiнi. Навiть якщо самi українцi забули, чому вiн чорт. Ми нагадаємо. Але лише разом з вами. Приходьте. Усі мають знати, що Аваков – чорт!

1 березня о 14:00 колона рушає. О 13:40 – збiр та формування колони бiля Оперного з непарної сторони проспекту Свободи.  Маршрут пролягатиме проспектом Свободи”, – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , ,