Львів’ян закликають долучитися до акції “Барикада”

Новини 16 Червня, 2020 409

Ілюстрація: ФБ/ ГО Справа Громад Львів

Четвер, 14:30, Львів, площа перед пам’ятником Т.Шевченку

У Львові відбудеться акція “Барикада”. Містян закликають долучитися до акції, яка розпочнеться о 14.30 год, 18 червня на площі біля пам’ятника Т.Шевченку у Львові.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на організаторів, акція “Барикада” також пройде у Києві біля приміщення Печерського суду.

“Львів у підтримку Києва. Четвер, 14:30, Львів, площа перед пам’ятником Т.Шевченку”, – повідомляють організатори.

Як зазначається, “18 червня о 14:30 в Печерному суді хочуть кинути за грати лідера опозиції. Малороси хочуть показати, що по українцях можна топтатися і ті все стерплять”.

“Вони впевнені, що тобі “какая разніца”.Ми будемо під судом, щоб показати – громадяни не худоба. Приходь – ставай поруч, а потім буде час для політичних дискусій. Приходь – гопота боїться великої кількості порядних людей. Приходь – інакше завтра вони прийдуть за тобою. А вони прийдуть. Розумієш, друже, для них Порох – уособлення України. Збиваючи його, вони реалізують ненависть до кожного з нас. Виходь і ставай поруч. Якщо не ми, то хто? Якщо не разом – то кінець”, – наголошують організатори.

Також організатори повідомляють, що “якщо ти думаєш, що у них є дно, ти помиляєшся – дна немає. Вова Київський просто здає країну по шматочку Вові Московському. Вони просто тирять народні гроші. Вони просто розвертають нас в довбаний совок.  І так – вони хочуть, щоб їм не заважали. Ні ти, ні ми, ні опозиція. Це авторитаризм, друже. Україна тепер – як Росія. Зеленський дав вказівку загратувати Порошенка. Репресивний апарат це робить – генпрокуратура, ДБР і суди почали виконувати команду “фас!”.

Просимо вас не брати з собою ніяких заборонених предметів (ножі, зброю і т.і.). Якщо ви помітите провокації – повідомляйте поліцію та знімайте на відео. Ми не збираємо людей за гроші! Якщо раптом ви побачите десь інформацію про те, що акція платна – знайте, що це фейк та повідомляйте нам”.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,