Львів‘ян закликають 20 листопада прийти на акцію проти порушників ПДР

Новини 18 Листопада, 2019 5 001

Фото ілюстративне. Джерело: "Коломия сьогодні"

Акція біля пам’ятника Т.Шевченку

У Львові відбудеться акція “Права без хабара”, метою якої є  боротьба з корупцією при отриманні водійських прав в Україні.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляють організатори.

Як зазначається, початок акції об 11.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

«Щодня на українських дорогах гине 7-8 людей. Усі вони стають жертвами порушень правил дорожнього руху. Переважна більшість порушників – водії, що нехтують їх дотриманням, часто через незнання правил дорожнього руху.

Чому так відбувається? Яким чином на дорогах опиняються люди, які не знають правил дорожнього руху? Причиною цього є корупція в автошколах при отриманні посвідчень водія.

4 тисячі гривень! Така ціна життя та здоров’я людини, яка завтра стане жертвою ДТП на одній із львівських вулиць. Така вартість отримання водійських прав без складання іспитів.

Про корупцію при отриманні водійських прав в Україні знає кожен. Та не кожен її підтримує!

20 листопада об 11.00 прийди на акцію “Права без хабара” до стели пам’ятника Тарасу Шевченку, якщо:

ти здав на права без хабара та готовий поділитися досвідом

є учнем автошколи або плануєш ними стати

купив права і готовий заявити про свої мотиви

журналіст, якого цікавить ця тематика

Ми стоятимемо з плакатами, дамо актуальну статистику по Львову та організуємо  невеликий тематичний перформанс», – зазначається у повідомленні.

Скриншот ФБ

 

За інформацією Національної поліції з початку року на території Львівської області зареєстровано 18772 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 341 особа загинула та 3250 травмовано.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 44 дорожньо-транспортних пригоди.  З них 16 стались на дорогах області, ще 28 – у Львові. Внаслідок ДТП одна особа загинула та четверо були травмовані.

За наслідками інших дорожньо-транспортних пригод складено 39 адмінпротоколів за ст.124 КУпАПП.

Коментарі

Позначки: , , , ,