Львів’ян просять підтримати петицію про купівлю медичного обладнання у Лікарню швидкої медичної допомоги

Новини 14 Січня, 2020 1 049

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Відповідна пропозиція вже зареєстрована на сайті елетронних петицій

Усіх небайдужих львів’ян закликають  доучитись до підписання електронної петиції щодо термінового придбання у Лікарню швидкої медичної допомоги на Топольній бактеріологічного аналізатора корейського виробництва.

У петиції йдеться про те, що  протоколи лікування лікарів у наших лікарнях зразка 90-их років минулого століття.

“Зараз лікування пацієнтів у лікарні швидкої медичної допомоги проходить емпіричним способом, тобто, призначали антибіотики, виходячи з інструкції до них чи відповідно до протоколів лікування. На одних антибіотики діяли, на інших – ні. Якщо через три дні не наступало полегшення, призначали інші.Таким чином людей наражають на небезпеку звикання до антибіотиків,може прийти той момент що жоден антибіотик не допоможе людині і вона помре”, – йдеться у петиції.

Автором петиції є Олег Єлісеєв.

“Цей апарат після встановлення збудника інфекційної хвороби, відразу ж підбирає антибіотики, до яких чутлива та чи інша бактерія. Це дозволяє всього за декілька годин діагностувати інфекційне захворювання, нерідко доволі рідкісне, і чітко підібрати лікування.Бактеріологічний аналізатор при встановленні збудника хвороби відразу визначає антибіотики, до яких він чутливий – найбільш чутливий, менш чутливий і нечутливий. Це дозволяє не лише з першого дня розпочати правильне лікування пацієнта, що допоможе уникнути ускладнень, а й вирішити ще одну важливу для нас проблему – уникнути звикання до антибіотиків.
Апарат- корейського виробництва, адаптований для роботи в країнах Євросоюзу. Такі є у Польщі, Чехії, Словаччині та інших країнах Євросоюзу.Цей апарат дозволяє у випадку якоїсь надзвичайно рідкісної хвороби, коли є сумнів, чи це дійсно цей збудник, вийти на будь-яку лабораторію європейських країн, де є такі ж аналізатори, і підтвердити діагноз”, – переконаний автор петиції.

Орієнтовна вартість такого апарата складає 2 млн грн.

Для того, аби назбирати необхідні для подальшого розгляду петиції 500 підписів, залишилось 60 днів. Підписатись можна тут.

Коментарі

Позначки: , , , ,