Львів`ян просять допомогти потребуючим літнім людям

Новини 14 Травня, 2018 166

До 27 травня (Дня святої Трійці), небайдужих львів’ян просять приносити пожертви для мешканців Львівського геріатричного пансіонату (360 осіб), хоспісу міста Угнів (26 осіб) і Монастироцького психоневрологічного інтернату (160 осіб): потрібні продути та одяг.

Про це пише 032.ua.

Як повідомила волонтерка Тетяна Криворучко-Фалат, із продуктів збирають: печиво (не тверде), вафлі, цукерки (желейки, льодяники, шоколадні), варення, мед, чай у пакетиках, каву (курземе, мелену), крупи (рис, гречка, пшоно, вівсяна каша). Є потреба у постелі (може бути вживана, але чиста), засобах гігєни (мило рідке, господарське, гелі, шампуні, туалетний папір, вологі серветки), памперсах і одноразових пеленках, побутовій хімії (білизна, порошок для прання, плин), спідній білизні для чоловіків та жінок, велика потреба у шкарпетках.

Для Монастироцького психоневрологічного інтернату потрібен чоловічий одяг, взуття та білизна. Одяг та взуття можуть бути вживані, але чисті і в хорошому стані. Непридатних до вживання, будних чи порваних речей не прийматимуть.

Збір речей і продуктів триває щоденно, крім вихідних, з 10:30 до 17:00, за адресою: м. Львів, вул. Вагилевича 3/2а. Тел.: 097-945-62-53 – Тетяна, 067-87-201-88 – Мар’яна.

Додамо, що волонтери регулярно збирають такі пожертви й відвідують  хоспісу міста Угнів та  Монастироцький психоневрологічний інтернат.

Коментарі

Позначки: , ,