Львів’ян просять допомогти підготувати Великодній сніданок для самотніх людей (ВІДЕО)

Новини 13 Квітня, 2021 154

Волонтерська організація «Майстерня милосердя» готує Великодній сніданок для людей, які живуть у Львівському геріатричному пансіонаті. Волонтери просять львів’ян долучитися і допомогти із продуктами.

Цьогоріч продукти можна приносити в Патріарший дім, що на вулиці Хуторівка, пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

“Цього року на Великдень – це вже буде третій Великодній сніданок, який ми організовуємо для всіх 300 людей. Як виглядає продуктовий набір – це традиційні продукти до Великодня: пасочки, масло, яйця, крашанки, писанки, ковбаса, шинка, сир. Стараємося для стареньких, щоб були якісь свіжі огірочки, редиска”, – розповідає керівниця волонтерської організації Мирослава Полець.

Зараз у Львівському геріатричному пансіонаті живуть майже 300 людей – з них приблизно 140 – лежачих. Також є молоді люди, які з дитинства є інвалідами першої групи. Директор пансіонату каже, що в бюджеті гроші на святкування є, та пояснює, чим важливі волонтерські акції.

“Є люди в нас, які не мають сімей. Так життя склалося, що сім’ю мали, не мали дітей і вони в принципі все життя самі. Є люди, що їх діти із тяжкою економічною ситуацією виїхали на заробітки і відповідно також, ті батьки залишилися самі. Любов від рідних, то любов від рідних. І відповідно їм десь того бракує”, – розповідає директор Львівського геріатричного пансіонату Микола Модь.

Передати продукти можна до 25 квітня.

Коментарі

Позначки: ,