Львів’ян кличуть на “Новорічну ніч у будинку Архієпископів”

Новини 17 Грудня, 2019 615

Збиратимуть кошти на реставрацію унікального вітражу у будинку Архієпископів

31 грудня львів’ян запрошують стати частиною Середньовічного Львова й зануритись в ауру архієпископських палат у Бібліотеці Іваничука, що на площі Ринок, 9.

Відчути себе лицарями Середньовічного Львова, заспівати пісень на вірші українських поетів разом із Соломією Чубай та гуртами Джалапіта і Рококо, потанювати під вініл усе це і не тільки на вас чекатиме тут у новорічну ніч.

Місце проведення свята обрано не випадково: палац Архієпископів має давню та славну історію, яка зберігається у залах та сховищах на пл. Ринок 9.

У одному із таємних сховків дому є чарівне вікно з вітражем, яке потребує відновлення та реставрації. Нове життя вітража – зробить простір комфортним для всіх відвідувачів.

Саме тому у новорічну до будинку скликають друзів, партнерів, благодійників і тих, хто змінює наше місто, країну та світ на «Новорічну ніч у будинку Архієпископів».

Щоб зберегти магію століть, яка живе у цьому домі, організатори запрошують на благодійну вечірку, кошти зібрані під час якої буде використано на реставрацію вітража та надання йому функціональності.

Кількість місць обмежена.

Запрошення можна отримати безпосередньо в бібліотеці у відділі “Книги додому”(1 поверх), сплативши благодійний внесок 700 грн, або безготівково, переказавши кошти на рахунок: 4731 2196 1178 9318, отримувач Пилипець Т.М.

Коментарі

Позначки: , , , , ,