Львів‘ян кличуть до суду підтримати Михайла Бондаря

Новини 01 Серпня, 2019 136

ФОТО: SLOVOIDILO.UA

У четвер, 1 липня, о 10.00 в апеляційному суді (Львів, вул. Саксаганського) триватиме слухання апеляції на рішення окружного адмінсуду по 119 округу.

Про це повідомляє на своїй сторінці у ФБ журналіст Антін Борковський.

Скриншот ФБ

«Прийдіть, підтримайте Михайла Бондаря, порядного і стійкого чоловіка. Коли було треба – він був під Слов’янськом, де був поранений. Коли було треба – він був під Дебальцевим. Коли буде треба – він буде  саме там, де треба. Просто прийдіть, потисніть руку, скажіть йому дякую, бо рішення адмінсуду, що ставить під сумнів його перемогу через підрахунок на 6-ти дільницях, попри непослідовність, ще й якесь принизливе для такої людини», – йдеться у дописі.

Як повідомлялося, Львівський окружний суд задовольнив позов кандидатів у нардепи у 119 окрузі та зобов’язав дільниці перерахувати голоси.

За рішенням суду, ОВК має перерахувати голоси по шести дільницях 119-го округу, де за результатами опрацювання 100% протоколів переміг Михайло Бондар.

Позов подали кандидат від «Слуги Народу» Орест Кавецький та самовисуванець Віталій Кравчук. Орест Кавецький отримав на виборах 15,39% голосів, а Михайло Бондар, якого висунула «Європейська Солідарність» – 15,57%.

119-й виборчий округ охоплює Бродівський, Буський, Радехівський та частину Кам’янка-Буського району.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,