Львів виділить кошти мотоциклістам, котрі допомагають постраждалим в ДТП

Новини 17 Червня, 2021 122

Ілюстрація/Телеканал "Броди online"

Напередодні члени конкурсної комісії погодили профінансувати половину соціального проєкту “Перший на місці події”, якщо решта суми активісти дозбирають самотужки. Для досягнення мети волонтерам залишилося залучити 20 тис. грн.

Про це повідомляється на депутатському порталі ЛМР, пише Четверта студія.

«Перший на місці події» – це реалізація волонтерської ініціативи по наданню домедичної допомоги постраждалим в ДТП у м. Львові. Кваліфіковану домедичну допомогу вони надають з 2018 року. Лише за минуле літо водії отримали 245 повідомлень, на 152 з них надали ту чи іншу допомогу (домедичну, правову, технічну). Зараз в організації активно волонтерять 20 членів та 17 мотоциклів для виїзду на виклики.

“На Програму підтримки колективного співфінансування соціально-культурних проєктів у Львові цього року маємо 200 тисяч гривень. Міська рада готова співфінансувати ті соціальні проєкти, які наполовину підтримали звичайні люди. Підтримати проєкти чи подати власні можна на цій платформі,“ – говорить співініціатор Програми та член комісії, депутат від Самопомочі у Львівській міській раді Юрій Лукашевський.

Коментарі

Позначки: ,