Львів представлятиме Україну на туристичній виставці у Берліні

Новини 08 Березня, 2019 253

Фото: "Укрінформ"

На Міжнародній туристичній виставці — ITB-2019, що відкривається 6 березня в Берліні, Україна представлена рядом міст і компаній.

Про це повідомляє Укрінформ.

“На стенді консолідовано 6 міст: столиця Київ, Львів, Одеса, Харків, Чернівці та Дніпро, а також 10 комерційних компаній”, – розповіла агентству Дарина Сонячна, голова Київської туристичної асоціації, яка є власником і консолідуючим ядром українського стенду цього року.

Порівняно з минулим роком стенд удвічі менший — близько 50 кв. м. (у 2018 році було 110 кв. м.).

“Виставка була дуже складною за організаційними моментами”, – визнає голова департаменту туризму Київської міської державної адміністрації (КМДА) Антон Тараненко. Проблема була в проведенні тендерів, в результаті Мінекономіки не змогло вибрати компанію-організатора. Врятував становище Київ.

Проте, за дизайном вдалося зробити “стандартний європейський формат, мінімалістичний”, – зазначає Тараненко. Організатори постаралися зробити його світлим – “Україна сьогодні являє собою чистий, білий, відкритий для інвестицій і комунікацій туристичний напрямок, але зі своїми відомими вже “якорями”, – пояснює представник КМДА. Бренд UkraineNow одразу вказує на те, куди потрапили відвідувачі.

Концепція стенду в Берліні – VisitUkraine, Україна – нове європейське місце призначення, яке ще не до кінця відкрито світу. 8 березня буде проведена презентація України як нової туристичної точки тяжіння.

Виставка ITB – найбільша подібна у світі — проходитиме з 6 по 10 березня. Участь у ній беруть понад 10 тисяч компаній і 181 країни. Очікується, що її відвідають близько 170 тисяч осіб, з них 110 тисяч – фахівці. В рамках експо проходить найбільший у світі спеціалізований конгрес у сфері турбізнесу.

Ukrinform TV

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,