Львів попрощається із захисниками Остапом Замаслом та Юрієм Ізьом

Новини 13 Вересня, 2023 129

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Вічная памʼять

Львів попрощається із захисниками Остапом Замаслом та Юрієм Ізьом

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛМР.

🕯 Остап Замасло (06.02.1994-17.04.2023) Львів’янин. Навчався в ліцеї «Надія» Львівської міської ради. Після закінчення 9-го класу вступив до технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Працював на шиномонтажі у селі Солонка Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення допомагав із ремонтом автомобілів для військовослужбовців та волонтерів. Попри незадовільний стан здоров’я, добровольцем вирішив стати на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 60-ї окремої піхотної Інгулецької бригади.

🕯 Юрій Ізьо (13.05.1975-09.09.2023) Львів’янин. Навчався у ліцеї №18 Львівської міської ради. Здобув вищу освіту на економічному факультеті Львівського національного університету ім. Івана Франка. Після завершення навчання займався приватним підприємництвом. Юрій був звільнений із військової служби за станом здоров’я. Не зважаючи на це, одразу після початку повномасштабного вторгнення рф він добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на Харківщині та Донеччині у лавах 103-ї окремої бригади територіальної оборони.

Чин похорону Юрія Ізя розпочнеться о 10:00 у Храмі всіх святих українського народу (вул. Петлюри, 32). Чин похорону Остапа Замасла розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Міська церемонія прощання з обома військовими відбудеться об 11:30 на площі Ринок.

Юрія Ізя поховають на Янівському цвинтарі, Остапа Замасла – у селі Товщів на Львівщині.

Світла пам’ять Героям! 🇺🇦

Коментарі

Позначки: ,