Львів на крок ближче до відкриття нової школи

Новини 31 Січня, 2024 39

Львів на крок ближче до відкриття нової школи

Цим документом пропонується передати повноваження виконавчому комітету міськради, втім ми з колегами вирішили детальніше вивчити питання

Сьогодні під час засідання постійної комісії архітектури, містобудування та розвитку територій з колегами підтримали проєкт ухвали «Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій».

Про це повідомив депутат та голова комісії Олексій Різник, пише Четверта студія.

Цей проєкт ухвали – результат електронної петиції одного з мешканців мікрорайону.

У листі він наголосив, що на цій території немає жодного середнього освітнього закладу та жодного комунального дошкільного закладу, що спричиняє значні незручності мешканцям та створює додаткове навантаження на транспортне сполучення кварталу.

У березні 2023 року депутатський корпус підтримав петицію, а сьогодні ми надали профільному департаменту дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, де в майбутньому збудують школу.

Також з колегами розглянули проєкт ухвали “Про визначення уповноваженого органу містобудування та архітектури”.

Цим документом пропонується передати повноваження виконавчому комітету міськради, втім ми з колегами вирішили детальніше вивчити питання та додатково звернутися щодо цього до Мінрегіон.

Коментарі

Позначки: , ,