Львів і Житомир підписали меморандум про співпрацю

Новини 02 Червня, 2018 47

Фото: zt-rada.gov.ua

Мер Житомира Сергій Сухомлин та мер Львова Андрій Садовий 1 червня підписали меморандум між Львівською та Житомирською міськими радами.

Підписання документу відбулося у Житомирі в рамках проекту з обміну досвідом між містами під назвою ”UrbanTalks Львів & Житомир”, – передає УНІАН.

Меморандум передбачає культурну співпрацю обох міських рад задля розвитку культурних зв’язків в галузі науки, освіти, мистецтва, спорту і туризму та молодіжного обміну.

Також у Житомирському інституті медсестринства відбулась презентація кращих практик, реалізованих у Львові. Представники Львівської міської ради розповіли про стратегію розвитку свого міста.

Також вони говорили про міське планування, про архітектурні принципи, формування громадських просторів, розвиток велоінфраструктури, конференц-індустрію та відпочинковий туризм, розвиток спорту та плани Львова в якості молодіжної столиці України, про розвиток закладів культури, тощо.

Довідка. Проект ”UrbanTalks Львів & Житомир” — дружній діалог та пошук дотиків партнерства між містами Львів та Житомир. Це другий подібний захід такого формату, де основним питанням є те, як зробити два міста кращими.

Коментарі

Позначки: , , ,