Львів COVID-19: у місті висаджують стоячих пасажирів з маршруток (ФОТО)

Новини 24 Червня, 2020 3 548

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

Спільні рейди проводять поліцейські і журналісти

У Львові сьогодні, 24 червня, почали перевіряти дотримання карантинних вимог перевезення пасажирів громадським транспортом.

Як пише “Четверта студія”, про спільні рейди правоохоронців і працівників ЗМІ повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, який оприлюднив світлини з місця події.

“24.06.2020 о 09:30: на Чорновола біля “Фокстроту”, поліція разом з журналістами перевіряють маршрутки, якщо є стоячі висаджують людей; на площі Кропивницького Укртрансбезпека і поліція влаштували рейд”, – інформує Зінкевич.

“Трамвай “трійка” на кінцевій біля Аквапарку. Запускають лише “сидячі” через перші двері. Пасажирів рахують поліцейські. Далі їдемо, не спиняючись, кілька зупинок. Кондуктор пригальмовує трамвай, щойно бачить, що хтось вирішить постояти, і закликає присісти. Словом, чекаємо черг на годину і на “трійку”, адже зараз це єдиний транспорт з району в центр. 45-ий не їздить від початку карантину. І, цікаво, наскільки часу стане перевірок?”, – написала сьогодні, 24 червня, на своїй сторінці у ФБ Наталя Вихопень.

 

 

Бінго в Львівелектротранс / Lviveleсtrotrans згадали про карантин і що вони працюють в режимі "спецперевезеннь" і влаштували шоу на кінцевій на Вернадського.

Опубліковано Андрієм Маринюком Понеділок, 22 червня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , , ,