Львів безпечне місто: тут курсує громадський транспорт з несправними гальмами (ФОТО)

Новини 22 Жовтня, 2019 1 470

Фото: НПУ

В годину «пік» у переповненої маршрутки відмовили гальма

У Львові в годину «пік» у маршрутки відмовили гальма і вона на зупинці в‘їхала в інший автобус маршрутного таксі. Постраждало 10 людей. На щастя, обійшлося без смертельних випадків.

Як повідомляє «Четверта студія» з посиланням на департамент цивільного захисту Львівської ОДА, 21 жовтня близько 09:20 год., на пр. Чорновола, 57 у Львові (неподалік від центральної частини міста), водій автомобільної маршрутки №31 “Галицьке перехрестя-Залізничний вокзал”, 56-річний мешканець Львова, на зупинці, внаслідок відмови гальм, здійснив зіткнення з маршрутним автобусом №53 “Галицьке перехрестя-Проспект Червоної калини” під керуванням 56-річного львів’янина.

Встановлено, що на час ДТП в салоні маршрутного автобусу №31 було 35 пасажирів, у маршрутному автобусі №53 – близько 55 пасажирів.

Внаслідок ДТП 10 пасажирів автобусів і водій маршрутного автобусу №31 отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості і були госпіталізовані у Львівську лікарню швидкої допомоги. Після надання первинної медичної допомоги 9 осіб були відпущені на амбулаторне лікування по місцю проживання.

За інформацією ГУ Нацполіції області,  21 жовтня, о 09.20 на проспекті Чорновола сталося зіткнення двох маршрутних автобусів, один з яких стояв на зупинці громадського транспорту.  Ними керували львів’яни віком 45 та 56 років. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Коментарі

Позначки: , , ,