Луценка замінить Андрій Богдан

Новини 22 Липня, 2019 430
Богдан пояснив дезінформацію про свою відставку. Фото: відкриті джерела.

Богдан пояснив дезінформацію про свою відставку. Фото: відкриті джерела.

Генпрокурором гідрант конституції і серванти народу планують зробити вже всім нам відомого Андрія Богдана. Про це у Фейсбуці пише Alex Noinets.

“Ну що, ромали, дивіться. Вибори у Верховну Раду пройшли, і по їх ітогам ми бачимо те, чого раніше в Україні ніколи не бачили. А саме – вперше в історії України вибори пройшли з явкою менше, ніж 50 відсотків, і вперше в історії України ми бачимо стабільну монобільшість однієї партії. І це партія імені самого пана Зезидента. Таким чином Гідрант Конституції, підсилений партією «Сервант Народу», отримує всю повноту влади в Україні”,- йдеться в дописі.

Сам пан Зезидент, можливо, цього і не знає, але влада в Україні традиційно поділяється на три гілки – виконавчу, законодавчу та судову.

Вся повнота законодавчої влади відсьогодні належить 95 кварталу, їм достатньо мандатів для того, щоб ні з ким у коаліцію не вступати. Вся влада і вся відповідальність відсьогодні належить їм.

Вся повнота виконавчої влади належатиме 95 кварталу через пару тижнів, коли вони складуть Кабмін. Президент вже їх, Кабмін, який затверджується ВР, теж буде весь їх. Якщо там з’явиться якась непогана людина – це непогана людина від 95 кварталу, узгоджена з 95 кварталом і підконтрольна 95 кварталу.

Вся повнота судової влади вже і так належить 95 кварталу. Перевірено Баришевським, Ржищевським судами, а також окружним адмінсудом міста Києва.

Чого не вистачає для повного бінго? Двох речей не вистачає. Мерів міст і генерального прокурора. Стосовно мерів міст маю інсайд, який вже давно не інсайд, що у Зеленського планують зробити позачергові місцеві на 3 листопада цього року.

А стосовно генпрокурора я почув взагалі фантастичний інсайд, яким спішу з вами поділитися.

Генпрокурором гідрант конституції і серванти народу планують зробити вже всім нам відомого Андрія Богдана.

Коли я сьогодні почув цей інсайд, я спочатку подумав, що мене розводять. Тому що ну блін, людина настільки зав’язана на Портнова, що це просто Зеленський розписується, що він віддає особисто Портнову, тобто, читай, Путіну, прокуратуру. А головне – Богдан же люстрований, а генпрокурор підпадає під закон «Про очищення влади».

Але потім я згадав, як сьогодні пройшли вибори, і, дивлячись на їх результати, я вже не так впевнений. Тобто, я вже майже впевнений в зворотньому.

Так, я думаю, що вони зроблять Богдана генпрокурором. І проведуть це через Верховну Раду. Можливо, перед цим вони швиденько проголосують зміни в закон «Про очищення влади», щоб вивести посаду генпрокурора з-під люстрації. Можливо навіть перейменують генпрокуратуру в Офіс Прокурора, а Генпрокурора в Голову Офіса Прокурора, скорочено – ГОП, скажуть «гоп!» і перепригнуть.

А на всі побоювання нормальних людей про те, що не дуже мабуть добре Портнову віддавати прокуратуру, і не дуже добре люстрованому чорту отримувати рулі від прокуратури електорат вам відповість, що ну і подумаєш, а при Порошенко-то взагалі був алкоголік без юридичної освіти, який з собакою танцював, тому після нього можна і Портнову віддавати, подумаєш.

Тобто, якби я вірив у те, що для команди гідранту і серванту є якісь запобіжники та червоні лінії, то я б сказав, що таке неможливо. Але для них немає ніяких червоних ліній, вони їдуть виключно в руслі сіюмоментного раціоналізму, і з цієї точки зору Богдан – ідеальна для них кандидатура. Він найбільше з усієї команди знається на юриспруденції, він був адвокатом десятків токсичних персонажів (оце їм зараз стане ніяково, чувак, який знає всі ваші брудні секрети, став прокурором, ахаха), він максимально довірена особа. А щодо його конфлікту з Бакановим – ну, так навіть краще, так це починає отримувати обриси кадрового паритету – СБУ та ГП ненавидять один одного і теоретично стримують бєспрєдєл друг дружки (насправді, ні, але теоретично).

Ви скажете – таке неможливо. Я скажу – неможливо, щоб вам подзвонив Курт Волкер і порекомендував не брати на роботу людину Портнова, А ВИ ВСЕ ОДНО ВЗЯЛИ. Оце неможливо. Але ми живемо в чарівні часи дива й міраклю, коли неможливі речі трапляються кожен божий день.

А нам з вами я рекомендую почати заміняти слово «пиздець» на слово «міракль». Так ми ніби у казці братів Гримм живемо. Бабушка, чому у тебе такі великі очі? Чому в тебе такі великі зуби? А чому в тебе Богдан генпрокурор?

Коментарі

Позначки: , ,