Локдаун в Україні: Укрзалізниця не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів у червоних зонах

Новини 23 Березня, 2021 256

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Попри запровадження у Києві карантинних обмежень “червоної” зони “Укрзалізниця” не обмежуватиме не обмежуватиме висадку та посадку на потяги у столиці. Крім того, жодних обмежень не запроваджуватиметься у Київській, Одеській та Сумській областях.

Про це  повідомляє пресслужба “Укрзалізниці“, пише Четверта студія.

“Згідно з протоколами рішень позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, не встановлено спеціальних обмежень на висадку та посадку пасажирів у Києві та Київській області, а також у Сумській та Одеській областях”, – резюмували у відомстві.

Зазначається, що перелік областей, у яких діють обмеження для пасажирів залізниці, залишається незмінним: Івано-Франківська, Чернівецька, Житомирська та Закарпатська.

“Продаж білетів у цих напрямках, а також посадка-висадка будуть дозволені, щойно епідеміологічна ситуація дозволить МОЗ виключити регіони з переліку “червоних зон”. Наразі “Укрзалізниця” разом із місцевими ОДА, МІУ та МОЗ готує подання на призначення спеціальних рейсів до вказаних регіонів”, – зауважили у відомстві.

Коментарі

Позначки: