ЛНУ ім. І. Франка запрошує на літній джазовий вечір у Ботанічному саду

Новини 11 Червня, 2021 1 489

ЛНУ ім Франка

Львівський національний університет імені Івана Франка у цьому році святкує своє 360-річчя.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

На честь свого ювілею університет організовує низку заходів, що закликають усіх небайдужих та зацікавлених у розвитку освіти та науки в Україні долучитися до святкування.

Зокрема, 25 червня ЛНУ у рамках Leopolis Jazz Fest організовує унікальний благодійний вечір, що покликаний зібрати випускників та друзів університету та підтримати потенціал і прагнення талановитих та обдарованих молодих людей до наукового розвитку.

Основною ціллю Львівського університету є виховати інтелектуальну та наукову еліту, саме тому він розпочинає проєкт із формування стипендійного фонду для підтримки студентів та аспірантів, призерів міжнародних та всеукраїнських конкурсів та олімпіад, символічним початком якого стане «Літній вечір у Ботанічному саду».

«Літній вечір університету – це чудова нагода провести час, насолоджуючись унікальною атмосферою та слухаючи джазову музику у справжній перлині садово-паркового мистецтва. Ще з кінця ХІХ століття Ботанічний сад був улюбленим місцем відпочинку львів’ян, традиційно тут відбувались заходи з вишуканою музикою. Сьогодні університет хоче надати цьому місцю особливого туристичного значення, показати його унікальність та познайомити усіх з Національним надбанням України, поєднавши з доброю справою – підтримкою молодих науковців», – зазначають організатори.

Львівський університет запрошує усіх небайдужих підтримати створення стипендійного фонду та провести цей літній вечір у колі однодумців.

Коментарі

Позначки: ,