ЛКП «Львівелектротранс» отримало третій п’ятисекційний трамвай «Електрон»

Новини 24 Грудня, 2021 245

Фото Орест Олеськів

На територію вагоноремонтних майстерень ЛКП «Львівелектротранс» доставили третій з десяти п’ятисекційний трамвай «Електрон», закуплений за кошти від Європейського інвестиційного банку. Решту 7 трамваїв, відповідно до зобов’язань виробника, надійдуть у першій половині 2022 року.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Далі, за процедурою, трамвай має пройти обкатку, випробовування та тестування ходових характеристик та гальмівних систем. Роботи з випробовування здійснюють фахівці державного підприємства «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» (ДП НДКТІ МГ) спільно з спеціалістами «Електронмашу» під наглядом інженерів ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, перший п’ятисекційний трамвай «Електрон», який місто отримало 10 грудня,  вже проходить обкатку та тестування на трамвайних маршрутах Львова.

Нагадаємо, придбання трамваїв стало можливим завдяки участі Львова в проєкті «Міський громадський транспорт України», що є рамковим кредитом від ЄІБ. В межах проєкту місто отримало 12 млн євро на закупівлю десяти п’ятисекційних низькопідлогових трамваїв.

Коментарі

Позначки: