Літературних конкурс «Казки з Донбасу» стартує у Львові

Новини 23 Травня, 2018 52

Організація української молоді «Спадщина» та видавництво «Книговій» запрошують всіх бажаючих долучитись до конкурсу казок для дітей молодшого та середнього шкільного віку, присвячених тематиці подій на Сході України. Найкращі роботи увійдуть до книги «Казки з Донбасу».

Метою конкурсу є: розкрити проблематику подій останніх років на Сході України в доступній формі для дитячої аудиторії; залучити авторів до складної тематики та опрацювати її у жанрі казки.

«В Україні досі немає подібної літератури, хоч уже іде четвертий рік війни, –  зазначають організатори. – Мабуть,  багато дорослих стикалися з тим, що діти запитують у про війну, і часто важко підібрати доречні слова  аби окреслити у дитини правильне уявлення про цю непросту тему. Збірка казок має стати не просто способом пояснити дітям, що відбувається зараз в Україні, книга буде помічником, який розповідатиме простою мовою про складні речі, про перемогу добра над злом».

Постер літературного конкурсу «Казки з Донбасу»

Постер літературного конкурсу «Казки з Донбасу»

У конкурсі можуть взяти участь всі охочі – як письменники з досвідом так і літератори-початківці. Прийом робіт триватиме до 22 червня, визначення та оголошення переможців – до 29 червня 2018 року.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті ОУМ «Спадщина»: https://www.spadshchyna.org/

За детальною інформацією звертайтесь:  Андрій Шиманський, тел. 097-97-34-814

Коментарі

Позначки: ,