Літак з евакуйованими з Уханя українцями затримується

Новини 20 Лютого, 2020 799

Фото: china.mfa.gov.ua

Як свідчать дані відстежування польотів літаків на ресурсі FlightRadar24, літак авіакомпанії SkyUp рейсу PQ 7302 наразі кружляє по колу у Харківській області

19 лютого літак авіакомпанії SkyUp з евакуйованими українцями та іноземцями на борту вилетів з китайського міста Ухань.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на УНІАН, літак з китайського міста Ухань з евакуйованими українцями та іноземцями на борту, прибуття якого очікується в аеропорту «Бориспіль», затримується.

Літак мав прибути о 8.00, однак на інформаційному табло терміналу F аеропорту “Бориспіль” сказано, що приліт літака рейсу PQ 7302 затримується до 8:31. Цей час постійно змінюється.

Водночас, як свідчать дані відстежування польотів літаків на ресурсі FlightRadar24, літак авіакомпанії SkyUp рейсу PQ 7302 спочатку прямував у напрямку Харкова, але наразі він кружляє по колу у Харківській області.

Наразі ситуація в аеропорту “Бориспіль” спокійна. Окрім журналістів, правоохоронців і персоналу в терміналі F нікого немає. Біля термінала також не спостерігається присутність представників ДСНС і медиків.

Як раніше повідомляла авіакомпанія SkyUp, паспортний контроль та митні формальності виконають біля трапа літака. Потім пасажири, екіпаж та всі, хто з ними контактуватиме, відправлять на 14-денну обсервацію — посилене медичне спостереження.

Як повідомлялося, 19 лютого о 18:30 за київським часом літак авіакомпанії SkyUp з евакуйованими українцями та іноземцями на борту вилетів з китайського міста Ухань. На борт літака, що вилетів з Уханя в Україну, китайські медики не допустили чотирьох осіб – трьох українців та одну іноземку. Спочатку передбачалося, що з Уханя буде евакуйовано 48 українців, які виявили бажання залишити країну, та 29 іноземців. Всього на борт допущено 73 особи. Після прибуття в Україну вони будуть розміщені в обсервацію у визначеному урядом об’єкті.

Коментарі

Позначки: , , , , ,