Літак, що летів до Львова здійснив екстрену посадку через несправність: деталі

Новини 06 Січня, 2020 492

Фото ілюстративне. Джерело: avianews.com

Одразу три рейси авіакомпанії Wizz Air були вимушені здійснити екстрену посадку. Трапилося це з літаками, що здійснювали рейси Дебрецен – Париж, Вроцлав – Львів та Львів – Вроцлав.

Рейс W6 1843, що летів за маршрутом Вроцлав – Львов, через 100 кілометрів після вильоту з польського міста був змушений повернувся назад, повідомили Avianews, пише Канал 24.

У Wizz Air повідомили, що причиною екстреної посадки стала технічна несправність. Зрештою з затримкою у 6,5 години літак прибув до Львова.

За інформацією flightradar24.com, той самий літак зміг вилетіти назад до Вроцлава лише на наступний день – зранку 5 січня. Адже у Львові виявили нову несправність.

Пасажири рейсу W6 7867 Дебрецен – Париж також пережили екстрену посадку. У задній частині літака Airbus A320 сталося задимлення. Пілоти вирішили здійснити екстрену посадку. За допомогою надувних трапів вони евакуювали усіх пасажирів.

За попередньою версією, могло трапитися загоряння допоміжної силової установки, яка розташована у хвості, дозволяє запускати двигуни літака і забезпечує його електроенергією на землі. Рятувальники оглянули повітряне судно, але слідів займання не виявили. У Wizz Air висловили припущення, що ситуація могла виникнути через попадання випарів нанесення рідини, якою обробляли літак, всередину повітряного судна. На фоні освітлення салону вона могла створити враження задимлення.

Коментарі

Позначки: , , ,