Лікарям центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за січень нарахували 22,5 тисяч гривень зарплати

Новини 16 Лютого, 2022 48

Лікарям центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за січень нарахували 22,5 тисяч гривень зарплати

Сьогодні депутати Львівської облради зібралися на позачергову сесію для розгляду низки питань щодо стану готовності області до надзвичайних ситуацій. 

Про готовність служби екстреної медичної допомоги до роботи в особливий період доповів керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько, пише Четверта студія.

«Станом на сьогодні ми забезпечені паливно-мастильними матеріалами, пальним, медикаментами, перев’язувальними матеріалами мінімум на шість місяців і продовжуємо далі поповнювати запаси. В нас повністю оновлений автопарк – 140 нових автомобілів екстреної медичної допомоги, у тому числі у віддалених районах ми використовуємо позашляховики на базі «Land Cruiser Prado», – розповів Андрій Васько.

Він також додав, що для всіх бригад Центру здійснюються доплати до зарплат за роботу з хворими на Covid-19. Згідно з постановою Кабміну №2 від 12.01.2022 р. всім працівникам за січень виплатили підвищені зарплати.

Зокрема, лікарям Центру за січень нарахували 22,5 тис. гривень, фельдшерам –  від 15,5 до 18,2 тис. гривень, водіям –  13,6 тис. гривень.

«За лютий прогнозовано зможемо підняти зарплату всім категоріям виїзних бригад ще на 2 тисячі гривень. В нас достатньо ресурсів, щоб робити диференціацію по стажу роботи і навантаженню», – додав Андрій Васько.

Коментарі

Позначки: ,