Лікарня швидкої допомоги Львова запрошує на роботу лікарів та медперсонал

Новини 27 Жовтня, 2020 2 474

Фото: Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова

Обіцяють достойну зарплату

КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м Львова» запрошує на роботу лікарів анестезіологів-реаніматологів, медичних сестер та санітарок.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці спільноти «Медики України, єднаймось» у ФБ.

«КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м Львова» запрошує  до нас в нашу команду! Наше відділення анестезіології та інтенсивної терапії збільшує ліжка. Плануємо розширити відділення до 100 ліжок, у нас є для цього усе необхідне обладнання, однак ми найбільше потребуємо вас дорогі лікарі анестезіологи – реаніматологи та медичні сестрички та санітарочки. Обіцяємо достойну зарплату!», – зазначається у дописі адміністратора спільноти «Медики України, єднаймося»,  заступник головного лікаря з медичної частини  КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м Львова» Леся Кобецька.

«Найбільш важко психологічно та морально працювати з пацієнтами, в яких політравми. Наприклад, зараз у нас лежить жінка середнього віку, у якої пошкоджені абсолютно всі органи після ДТП: поламані дві кінцівки, поламаний таз, розірвана селезінка і печінка, поламані дві руки, важка травма голови, розбиті ребра тощо. Вона вже третій тиждень у нас», – розповідає завідувач відділення, доктор медичних наук Наталія Матолінець, яка працює в лікарні вже 20 років.

І додає: «Що найважче? Що будь-якої миті ми можемо втратити пацієнта, скільки б сил не вклали в його виздоровлення. Зараз взагалі наша лікарня єдина приймає пацієнтів з політравмами. Адже у зв’язку з Covid19 інші медзаклади були перепрофільовані. Тому навантаження на персонал відділення зріс в рази. Зараз у нас 39 пацієнтів, з них 28 на апаратах ШВЛ, а також з 12 – з Covid-пневмоніями – 6 осіб на ШВЛ. Але ми працюємо, не покладаючи рук, аби кожен з них якомога швидше вилікувався і повернувся додому. До своїх родин».

Коментарі

Позначки: , , , , , ,