Лікарі так і не отримали захисних костюмів від Зеленського, – нардеп

Новини 14 Травня, 2020 352
Володимир Ар’єв

Володимир Ар’єв

Зеленський зустрічав вантаж з літака «Мрія» з гучними заявами про допомогу лікарям, але виявилося, що це приватний вантаж «Епіцентру», і на сьогодні інформацію про цей вантаж прибрали з відкритих джерел митної служби.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв під час пленарного засідання Верховної Ради.

«Як казала одна класик: «у мене є мрія». Але у вас, у влади української, теж була «Мрія» – цілий літак, який був завантажений засобами захисту для медиків. Його навіть Зеленський зустрічав дуже красиво. Потім записав відео, в якому розповів – скільки, кому і чого дістанеться з цих засобів захисту. Але ці засоби захисту опинилися потім в супермаркеті «Епіцентр». Так скільки було для медиків?» – наголосив політик.

Він також запитав, чому інформація про цей вантаж на сьогодні закрита для суспільства.

«Митна служба забрала з бази даних інформацію про номенклатуру і взагалі всю інформацію щодо цього вантажу Це що тепер у нас секретні документи, секретний вантаж? Медики дуже цікавляться, акуди пішли всі ці засоби, які так красиво з почетом зустрічав Зеленський», – зауважив Ар’єв.

Коментарі

Позначки: , , ,