Лікарі розповіли про стан здоров’я дівчинки, яку збила вантажівка в Рава-Руській

Новини 03 Листопада, 2020 262

Ввечері понеділка, 2 листопада, у Рава-Руській вантажівка збила восьмикласницю, коли та переходила дорогу. З місця аварії медики забрали дівчинку до дитячої міської лікарні Львова. Поліція досі встановлює обставини цієї ДТП, а тим часом у відділенні реанімації лікарі обстежують дитину.

Як повідомило ZAXID.NET керівництво лікарні, стан дівчинки стабільний, однак травми, які вона отримала, є важкими, пише “Четверта студія”.

Аварія сталася о 19:00 на вул. Львівській неподалік Рава-Руського міського ліцею. За кермом вантажівки Mercedes був 60-річний мешканець Івано-Франківської області. Він зачепив дівчинку, коли вона переходила дорогу. На фото з місця події частково помітно знак пішохідного переходу. Однак у поліції ані підтверджують, ані спростовують інформацію про те, що зіткнення сталося саме на пішохідному переході.

З місця аварії дитину госпіталізували до Львова. Зараз вона лежить у реанімації в міській дитячій лікарні. Восьмикласниця при свідомості, її стан стабільний та незагрозливий.

«У дитини травма кісток черепа, забій мозку, сильна гематома навколо лівого ока. Розривів внутрішніх органів чи переломів немає, але все ж травми, які отримала дитина, є важкими. Їй вже зробили КТ та лабораторні аналізи, а сьогодні продовжуємо обстеження. Наразі дитина в реанімації», – розповів ZAXID.NET заступник головного лікаря Роман Герега.

Чи відкриватиме поліція кримінальне провадження на водія вантажівки, ще невідомо, все залежить від травм, які отримала потерпіла. Як пояснили у прес-службі поліції, травми у дитини несерйозні.

Нагадаємо, на Львівщині вантажівка збила дитину.

Коментарі

Позначки: , ,