Лікар розповів про стан дітей, які травмувалась внаслідок ДТП у Рудках (ВІДЕО)

Новини 20 Вересня, 2021 172

“Таня прийшла до тями”

10-річна дитина, яка отримала травми внаслідок аварії за участі вантажівки в Рудках, прийшла до тями. Стан 15-річної дівчини — стабільний.

Про це Суспільному повідомив заступник головного лікаря з хірургічної роботи Львівської дитячої лікарні Федір Осим, пише Четверта студія.

Внаслідок аварії у 10-річної дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, травму грудної клітки, живота та множинні переломи тазу, рук і ніг. Дівчинці ампутували частину лівої ноги на рівні нижньої третини стегнової кістки. За словами лікаря, поступово стан дитини поліпшується. Минулого тижня вона вийшла з коми.

“Таня вже прийшла до тями. Вона усе розуміє, при звертанні до неї може відповісти на питання. Усі показники, аналізи стабільні. Проте скільки часу вона перебуватиме в реанімації важко сказати”, — каже Федір Осим.

15-річна Анастасія поступила в лікарню із відкритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток тазу та травмою хребта. Стан дівчинки, за словами лікаря, стабільний.

“Є позитивна динаміка. Вона не температурить, рани загоюються. За два тижні ми організуємо консиліум і, напевно, будемо готувати її до виписки. Звісно, із рекомендаціями щодо продовження лікування тазу і хребта”, — каже заступник головного лікаря з хірургічної роботи Львівської дитячої лікарні.

У лікарні дівчата перебувають з 3 вересня.

Коментарі

Позначки: ,