Квитки на концерти “Кварталу 95” продаються все гірше і гірше по всій країні, – Чекалкін

Новини 27 Грудня, 2019 2 666
Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Масові концертні агенції, які роками співпрацювали з “Кварталом 95”, відмовляються від співпраці, оскільки квитки на їхні концерти стали продаватися гірше.

Про це в ефірі “Прямого” розповів дипломат, шоумен Дмитро Чекалкін.

Він пояснив, що у західних областях України організатори побоюються, що концерти студії будуть зірвані через акції протесту ветеранів. Але і на сході країни, де найбільші рейтинги мали представники партії Володимира Зеленського, на передноворічні виступи “Кварталу 95” було продано менше половини квитків, причому найдешевших.

“І написали мені сьогодні концертні агенції, що в кожному з цих міст – в Миколаєві і Херсоні – ті, хто пішов на організацію цих концертів, влетіли, як кажуть, на 10 тисяч доларів в кожному місті”, – зазначив Чекалкін.

“В Києві було 5-6 таких майданчиків, де проходили новорічні святкові застілля. Сьогодні Києві, з огляду на різні обставини, лишилося три таких майданчика. Так от, цікаво, на тому майданчику, на якому виступає “95 квартал”, лишилося чотири дні до Нового року – не продано і половини квитків… Два інших майданчики – там продано 90% квитків”, – додав він.

Коментарі

Позначки: ,