Кучма закликав правоохоронців та муніципалів навести лад в центрі Дрогобича із ромами

Новини 03 Серпня, 2021 50
Мер Дрогобича Тарас Кучма. Фото 4studio

Мер Дрогобича Тарас Кучма. Фото 4studio

Та людьми, що ведуть аморальний спосіб життя

Кучма закликав правоохоронців та муніципалів навести лад в центрі Дрогобича із ромами та людьми, що ведуть аморальний спосіб життя

Таке звернення прозвучало 2 серпня на щотижневій оперативній нараді в мерії міста, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ДМР.

Як повідомив Тарас Кучма, центральна частина Дрогобича, особливо площа Замкова Гора, лого-лавка, лавки біля «ПриватБанку» та внутрішній дворик житлових будинків у цьому мікрорайоні, часто є окуповані циганами, безпритульними та особами, які розпивають там спиртні напої. Наслідками таких дій – є розкинуті недопалки, пляшки, гори сміття та неприємний запах довкола.

Все це відбувається в центрі міста, в його історичній частині, яку відвідують туристи, роблять фотографії на фоні старовинного Костелу. Для нікого не секрет, що внутрішній двір будинків біля «Приватбанку» служить своєрідною територією, де справляють свої біологічні потреби особи, які не мають постійного місця проживання та ті, хто полюбляє заглядати в пляшку. Тож пройти там, не затуливши носа, не можливо. Такі речі у центрі Дрогобича – недопустимі, – наголосив міський голова Тарас Кучма.

Відтак міський очільник закликав правоохоронців та муніципальну варту міста звертати увагу під час патрулювань та навести лад із особами, які розпивають спиртні напої на площі Замкова Гора, відтак залишають по собі сміття, бруд та справляють свої біологічні потреби де попало. До комунальників міста прозвучало звернення – прибрати та очистити територію біля лавок «Приватбанку» та довкола.

Коментарі

Позначки: , , ,