Криворукі урбаністи Садового наїхали на Львівську обласну військову адміністрацію

Новини 02 Квітня, 2024 74

Валідатори несправні на приміських маршрутах, а не на міських, – Львівавтодор

Часто отримуємо звернення, що пасажири у Львові не змогли скористатись ЛеоКарт на маршруті № – і називають номер приміського маршруту. Або надсилають фото замотаних непрацюючих валідаторів, але як виявляється – це приміський маршрут. До слова, деякі приватні перевізники використовують транспортний засіб, обладнаний системою АСОП, і на міських, і на приміських маршрутах.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛеоКарт.

Із таких звернень та коментарів зрозуміли, що не всі пасажири відрізняють міські маршрути від приміських, адже є ті приміські маршрути, які проїжджають практично через все місто. Тож пояснюємо.

Картки ЛеоКарт працюють тільки на міських маршрутах. Міський маршрут курсує лише у межах Львівської територіальної громади, зокрема і через населені пункти громади (наприклад, Рудно, Брюховичі чи Винники). Це маршрути, які мають 1-2 цифри або 1-2 цифри і букву в номері.

Тарифи на проїзд у міському громадському транспорті однакові:
– загальна ЛеоКарт – 13 грн/квиток;
– студентська ЛеоКарт – 6,50 грн/квиток;
– банківська картка/пристрій з підтримкою Apple Pay/Google Pay –15 грн/квиток;
– готівкою у водія – 20 грн/квиток.

І зазначимо, що зараз діє акція для пасажирів від Visa, а це ще вигідніші поїздки та поповнення ЛеоКарт.

Приміські маршрути ж курсують через Львівську МТГ і за межами територіальної громади, тарифи на проїзд встановлює ЛОВА. На приміських маршрутах не діють ні пільгові, ні загальні транспортні ЛеоКарт. Як їх розпізнати – це маршрути, що мають в номері не менше трьох цифр.

Коментарі

Позначки: , , ,