Кривава ДТП у Харкові: вагітну постраждалу виписали з лікарні

Новини 22 Листопада, 2017 100

Фото ДТП у Харкові, яка трапилася 18 жовтня 2017р. Тоді залигуло 6 людей.

На лікуванні в обласній лікарні, як стало відомо, залишилася ще одна постраждала: “Це Анна Комар, їй 25 років, вона приїхала з Краматорська”

Вагітну жінку, яка постраждала у ДТП на вул. Сумській у Харкові 18 жовтня, де на місці загинули п’ятеро людей і шестеро отримали травми, виписали з Харківської обласної лікарні.

“Вагітну Жанну Власенко у віці 30 років, яка постраждала в ДТП на вулиці Сумській 18 жовтня, виписали з лікарні. Її стан, як і стан ще не народженої дівчинки, стабільний, незважаючи на те, що жінка отримала важку травму голови і кісток тазу” , – зазначили в лікарні.

Як повідомлялося раніше, увечері 18 жовтня на вул. Сумській у ДТП за участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg на місці загинули п’ятеро людей і шестеро були госпіталізовані. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Водії Зайцева і Дронов заарештовані без можливості застави.

Коментарі

Позначки: