Криклій думає, що авіаперельоти в Україні відновляться аж у вересні

Новини 21 Квітня, 2020 726

Літаки Rynair і Wizz Air в аеропорту. Фото: avianews.com

Найімовірніше, що регулярні авіаперевезення відновляться з вересня.

Як пише “Четверта студія” , про це міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів в інтерв’ю “24-му каналу.

Міністр також додав, що українська авіація через два роки зможе цілком відновити свої перевезення та вийде на докризовий період.

“Сполучення відновиться раніше, зокрема регулярне. Я говорив про те, що через 2 роки ми зможемо вийти на докризовий періодЦе ж питання не тільки в Україні. Навіть якщо ми відновлюємо, і у нас внутрішня авіація працює, ми всередині країни літаємо – це дуже добре. Але основна авіація у нас працювала на міжнародних сполученнях. Як будуть знімати ці всі обмеження і як зникатимуть ці карантинні бар’єри у інших країнах – спрогнозувати важко”, – додав Криклій.

Він також переконаний, що до кінця літа Європа не відновить повністю авіасполучення.

“Я не уявляю, що до кінця літа Європа відчинить повністю свої повітряні брами аби займатися знову туризмом у такому ж режимі, як до появи коронавірусу. Точно ландшафт туризму та польотів змінюється, ми це вже розуміємо.

Дуже велика кількість компаній, зокрема європейських, збанкрутіла. Якісь компанії націоналізують, якісь банкрутують. Вони використовуватимуть меншу кількість повітряних суден.

Щоб все це оновилося і вийшло на докризовий період, потрібен певний час. Це, власне, прогнози профільних світових організацій”, – думає міністр.

Криклій також додав, що регулярні перельоти можуть відновитись аж з вересня.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,