Козицький отримав нового заступника

Новини 02 Березня, 2021 843

Фото: ФБ/Віталій Загайний

Віталій Загайний розпочинає працювати у Львівській ОДА заступником голови обласної державної адміністрації

Віталій Загайний розпочинає працювати у Львівській ОДА заступником голови обласної державної адміністрації.

Як пише «Четверта студія», про це Віталій Загайний повідомив на своїй сторінці у ФБ.

«Свій останній робочий день в Чернігівській ОДА на посаді першого заступника Голови ОДА провів на підприємстві, що вдало продовжує традиції українського автобусобудування – Чернігівський автобусний завод. З приємністю повідомлю, що лінійка різногабаритних автобусів тепер доповнена вітчизняним трамваєм для коліі 1520 мм.

Щиро вдячний Чернігівщині за понад рік продуктивної праці та з новими очікуваннями повертаюся у Львів де розпочинаю працювати у Львівській ОДА заступником голови обласної державної адміністрації», – зазначає у своєму дописі у ФБ Віталій Загайний.

Як повідомлялося, голова об’єднання громадських організацій «Центр громадянських ініціатив», львів’янин Віталій Загайний став першим заступником голови Чернігівської ОДА. У коментарі ZAXID.NET Віталій Загайний повідомив, що деякий час працював радником голови Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка і від нього отримав пропозицію обійняти посаду першого заступника.

«Треба розуміти, що протягом останніх років я активно працював на території всієї України. Ті проекти, які реалізовувалися під егідою «Центру громадянських ініціатив», стосувалися різних регіонів, територій, різних громад по всій території країни. Посада у Чернігівській ОДА – це безпосередньо на запрошення голови ОДА. Ми співпрацювали ще коли Андрій Прокопенко був депутатом Чернігівської облради. Це були проекти, пов’язані із розвиком громад та реалізацією проектного менеджменту», – розповів Віталій Загайний.

Віталій Загайний на початку 2000-х років був депутатом Львівської міськради, згодом заступником голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. Упродовж останніх років очолював «Центр громадянських ініціатив», який займається втіленням різних проектів у сфері місцевого самоврядування.

Коментарі

Позначки: , ,