Козловського позбавили повноважень депутата Львівської облради

Новини 14 Червня, 2022 229

Козловський передумав робити безплатним доступ до колишнього озера для мешканців Винник


Львівська облрада достроково припинила депутатські повноваження Григорія Козловського.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Варіанти. 

Сьогодні, 14 червня, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень депутата від партії Європейська солідарність Григорія Козловського за поданою ним заявою.

Як пояснила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, Григорій Козловський вирішив зайнятися іншими справами, тому в нього немає часу на депутатську діяльність.

Нагадаємо, ще у травні цього року Козловський подав до облради заяву про складання депутатських повноважень. 

Додамо, львівський бізнесмен Григорій Козловський на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії Європейська солідарність. У 2015-2020 роках він був депутатом Львівської міськради у складі партії Блок Петра Порошенка.

Він володіє “Гранд Готелем” (проспект Свободи), також є власником готельно-ресторанного комплексу “Святослав”, пивного ресторану “Королівська пивоварня” у Львові.

Донедавна Григорія Козловського пов’язували із компанією Avalon, про що він сам зізнався у 2017 році, але зараз заперечує свою причетність до компанії. У компанії також запевняють, що не мають ніякого відношення до Григорія Козловського. 

У березні 2018 року Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській “кам’яниці Гєлязиновській”. 

Його донька, Софія Максимець, будує готель на вул. Дорошенка, 2.

У 2020 році Козловський задекларував 36 мільйонів доходу, 140 мільйонів готівки та оплатив інтернет-навчання в Австрії на два мільйони.

Коментарі

Позначки: ,