Коронавірус: у селі біля Львова скасували обмеження щодо в’їзду та виїзду

Новини 04 Травня, 2020 248

Львівська обласна інфекційна лікарня Фото: ФБ/Roman Baluk

У селі Давидів біля Львова скасували рішення щодо режиму обмеження в’їзду та виїзду в село Давидів приватного транспорту та продовження виконання інших протиепідемічних заходів прийнятих попереднім засіданням штабу.

Про це інформує Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Як йдеться у повідомленні, проведено засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Давидівської ОТГ, де заслухано доповідь керівника штабу, в.о. головного лікаря КНП ЦПСДМ Давидівської ОТГ, начальника нацполіції Пустомтівського району стосовно епідситуації у Давидівській ОТГ та стану дотримання обмежувальних заходів мешканцями громади.

Станом на 03.05 встановлено, що всі особи із числа контактних дотримуються самоізоляції, ознак респіраторного захворювання у них не виявлено. Медичними працівниками КНП ЦПСДМ Давидівської ОТГ проведено телефонне опитування близько 1000 мешканців ОТГ – скарг та симптомів ГРВІ не виявлено. У громадських місцях проводяться посилені заходи щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції.

“Враховуючи контрольовану епідситуацію та належне виконання усіх доручень та розпоряджень обласного та місцевого рівнів прийнято рішення щодо відміни режиму обмеження в’їзду та виїзду в село Давидів приватного транспорту та продовження виконання інших протиепідемічних заходів прийнятих попереднім засіданням штабу, а саме:

1. Забезпечити дезінфекцію місць загального користування у багатоквартирних будинках та громадських місцях.

2. Функціонування COVID-патрулів з контролю за дотриманням карантинних вимог населенням с. Давидів на період введення обмежувальних заходів.

3. Соціальний супровід осіб, що знаходяться на самоізоляції та інших мало захищених верств населення, в тому числі одиноких осіб.

4. Забезпечення самоізоляції та контроль за особами, що контактували з хворими на COVID-19, у тому числі, шляхом встановлення електронного сервісу «Дій вдома».

5. Львівській ОДА забезпечити проведення додаткових обстежень на COVID-19 осіб, які перебувають на самоізоляції або мають ознаки респіраторного захворювання”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,