Королевська прибуде до Львівської ОДА о 9:30: подробиці візиту

Новини 26 Лютого, 2020 2 443

Наталія Королевська

Скандальна нардепка Наталія Королевська прибуде до Львівської ОДА завтра, 27 лютого, о 09:30.

Про це пише Четверта студія з посиланням на власні поінформовані джерела.

Згідно із програмою, нардепку зустрічатимуть голова Львівської ОДА Максим Козицький та голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

О 10: 00 у 307 кабінеті розпочнеться засідання круглого столу “Виклики соціальної політики в Україні: пенсійне забезпечення – актуальність впровадження накопичувального страхування”.

Далі о 12:30 розпочнеться брифінг для журналістів, після його закінчення передбачений резервний час, а о 15:00 – початок круглого столу на тему “Сучасний стан українських профспілок”. Засідання круглого столу відбудеться о 9:30 на вулиці Листопадового Чину, 6.

У п’ятницю, 28 лютого, о 9:00 передбачена зустріч біля Львівського міського центру “Джерело” на проспекті Червоної Калини, 86А. Із 9 до 11 години передбачене ознайомлення із роботою центру та засідання круглого столу на тему “Надання соціальних послуг на прикладі реабілітаційних центрів”.

Далі, з 11:40, члени комітету ознайомлюватимуться з роботою Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій на вулиці Пекарській, 41, де о 13:30 дадуть підсумкову прес-конференцію для журналістів.

Нагадаємо, 27 та 28 лютого 2020 року відбудеться виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у Львівській області.

27 лютого о 12:30 (прес-зона Львівської ОДА, 2 поверх) відбудеться прес-брифінг «Новий трудовий Кодекс України та яка система пенсійного забезпечення вигідна для нашої країни».

Спікери:

Максим Козицький, голова Львівської ОДА;

Галина Третьякова, народний депутат України, голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів;

Михайло Цимбалюк, народний депутат України, перший заступник Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів;

Наталія Королевська, народний депутат України, заступниця Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів;

та народні депутати України.

Акредитація ЗМІ за номером телефону – 0977886655.

Народні депутати України разом з представниками органів влади, профспілок Львівщини 27 лютого о 10.00 у Львівській ОДА обговорять новий трудовий Кодекс та систему пенсійного забезпечення. А о 15:00 у Львівському будинку вчених обговорять проблеми профспілкового руху в Україні.

Коментарі

Позначки: , , , ,