Комунальники Садового нарешті отримали роботу у Львові

Новини 03 Квітня, 2022 3 671

Зранку у Львові працювали 1146 двірників і 32 одиниці техніки

Комунальні служби прибирають місто від снігу. Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, зранку до роботи було задіяно 1146 двірників і 32 одиниці техніки.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Прибирали зупинки, тротуари, посипали від ожеледиці мости і підйоми. Вночі снігоприбиральна техніка працюватиме в посиленому режимі, позаяк прогнозують «мінусову» температуру та сніг.

«Наша комунальна техніка ще працює в цілодобовому режимі. Тому вночі, коли почав падати сніг, на дороги виїхали піскорозкидувачі, тракторці, працювали навантажувачі та інша техніка. Посипали дороги, мости і підйоми. Дороги посипаємо сіллю, лише мости і підйоми – піскосумішшю, адже досі ми активно очищали місто від накопиченого пилу після зими.

Натомість зранку, о 05.30 год, над прибиранням працювали 1146 двірників. Вони прибирають зупинки, тротуари, прибордюрну частину.

Також зараз працюють 32 одиниці техніки. Працюють маленькі тракторці, піскорозкидувачі тощо. Техніка, в основному, працює у всіх районах міста окрім Галицького, позаяк у Галицькому районі тепліше, і сніг сам топиться, замерзання не було.

Станом на зараз на «гарячій лінії» міста немає жодних звернень щодо ситуації через снігові опади. Транспорт зранку виїхав і працює.

Оскільки на цю ніч прогнозують мінус 3 градуси, то вночі знову буде працювати техніка», – розповіла Ірина Маруняк.

Коментарі

Позначки: ,