Комарнівська громада отримала автомобіль швидкої допомоги

Новини 22 Квітня, 2021 152

Комарнівська громада отримала нову «швидку»

Кількома днями раніше наша депутат Львівської обласної ради Катерина Кеньо ділилася у соцмережах позитивною відповіддю на свої депутатські звернення щодо заміни «антикварної» машини швидкої медичної допомоги у Комарнівській лікарні та висловлювала надію, що до кінця року обіцянку буде виконано – як вже вчора, 21 квітня у станції ЕМДМК м.Комарно з’явився новий автомобіль «екстренки». Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОО ЄС

Добитися отримання автомобіля для Комарнівської громади вдалось одним із перших на Львівщині, в рамках розподілу існуючого автопарку під час планової заміни спеціалізованого санітарного автотранспорту екстреної медичної допомоги обласної «медицини катастроф».

Автомобіль швидкої допомоги Peugeot Boxer стане в пригоді для надання невідкладної медичної допомоги мешканцям міста Комарна та прилеглих населених пунктів. Як зазначила голова ЛОР Ірина Гримак: «Ставимо собі завдання до кінця цього року зі 170 карет швидкої допомоги оновити 140. Ті «швидкі», які вивільнятимуться і є в доброму стані, будуть відправлені зі Львова на обслуговування віддалених територій Львівщини… Завдяки спільним зусиллям, співпраці з МОЗ та НСЗУ нам вдасться замінити сучасним обладнаним автотранспортом наші станції швидкої допомоги. Це тільки початок позитивних змін, які наблизять медицину до кожного жителя нашої громади».

Андрій Васько побажав подальших успіхів у розвитку громади та висловив вдячність Катерині Кеньо за плідну депутатську роботу, небайдужість та наполегливість.

Автомобіль після передачі медикам освятили священнослужителі місцевих храмів.

Комарняни щиро дякують за нову «швидку» та надіються, що ця добра зміна – лише початок в покращенні якості надання медичних послуг у громаді!

Коментарі

Позначки: