Команда Порошенка дійсно займалась побудовою Збройних сил України, – генерал

Новини 29 Червня, 2019 222

Захист України починається на Донбасі, але лінія фронту всюди, і зараз вона перемістилася у парламентську залу, – про це генерал-лейтенант, командувач ДШВ, четвертий номер списку «Європейської Солідарності» Михайло Забродський заявив під час виступу перед громадою міста Ківерці на Волині.

«Траншеї бувають дуже довгі: вони тягнуться і до Верховної Ради, і навіть до Брюсселю. І невідомо, на якій ділянці противник може нанести найстрашніший удар. Сьогодні ми передбачаємо, що такою ділянкою може стати зала Верховної Ради. Цей так званий парламентський наступ – це типовий прийом з арсеналу гібридної війни. У них зараз наступний шанс, саме тому я в команді «Європейської Солідарності». Я вважаю, що там найгарячіша ділянка. У десантників є таке правило: там, де складніше – там працюють вони. Сьогодні я бачу, що складніше усього буде там, під куполом Верховної Ради».

З цього тижня Михайло Забродський офіційно пішов у відпустку на час виборчих перегонів згідно з вимогами закону та доєднався до агітаційної роботи у команді «Європейської Солідарності». Він наголосив, що йому приємно працювати в команді, яку знають не за красивими обіцянками, а за реальними справами.

«Європейська Солідарність» – це люди, які знають, що робити. На відміну від всіх попередників, які 25 років водили нас по парадах, плескали нам один раз на рік, Петро Порошенко став першою людиною і привів першу команду, яка дійсно зайнялась побудовою Збройних сил України. А ситуація була настільки критичною, що ще трохи – й воювати не було б взагалі кому, бо армія була запрограмована на самознищення: техніка старішала, люди йшли, все руйнувалось», – нагадав Михайло Забродський.

Коментарі

Позначки: ,