Колишній заступник мера прив’язав собаку до автомобіля та тягнув по дорозі (ВІДЕО)

Новини 19 Листопада, 2019 1 076

Фото: "24 Канал"

Хмельницький чиновник пояснив тим, що пес вкусив його маму, тому він придумав йому таке покарання

Хмельницький чиновник прив’язав собаку до автомобіля та тягнув по дорозі. У соціальних мережах впізнали кривдника, ним виявився директор державного архіву Хмельницької області Володимир Байдич.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці «ДТП України» у ФБ.

«Подія відбулася  17 листопада неподалік с. Кузьмин (Красилівський район). Очевидці коментують: “Чоловік їхав на автомобілі та волочив за собою щось. Коли під’їхали ближче, помітили, що до машини прикріплений ланцюг, на якому тягнуть собаку. Пес був закривавлений”. Свій вчинок чоловік пояснив тим, що пес вкусив його маму, тому він придумав йому таке покарання. У соціальних мережах впізнали кривдника, ним виявився директор державного архіву Хмельницької області Володимир Байдич», – зазначається у дописі.

Хмельницький чиновник прив’язав собаку до автомобіля та тягнув по дорозі⠀⠀Подія відбулася вчора, 17 листопада, неподалік с. Кузьмин (Красилівський район). Очевидці коментують: "Чоловік їхав на автомобілі та волочив за собою щось. Коли під'їхали ближче, помітили, що до машини прикріплений ланцюг, на якому тягнуть собаку. Пес був закривавлений. "⠀Свій вчинок чоловік пояснив тим, що пес вкусив його маму, тому він придумав йому таке покарання. У соціальних мережах впізнали кривдника, ним виявився директор державного архіву Хмельницької області Володимир Байдич.

Опубліковано ДТП України Понеділок, 18 листопада 2019 р.

Як повідомляє “24 Канал”, з причепленим псом до позашляховика чоловік проїхав близько 1,5 кілометра. На відео, які зняли очевидці, в жорстокому власника пса дізналися директора Державного архіву Хмельницької області і колишнього заступника мера.

Зупинили чоловіка в Красилівському районі Хмельницької області. Небайдужі домоглися того, щоб чоловік відв’язав собаку і викликали поліцію. Пес сильно постраждав, але залишився живий. Зараз він знаходиться під опікою волонтерів.

 

Коментарі

Позначки: , , ,